Strippenkaart voor bijles


Zit uw kind op de middelbare school en heeft uw kind zo nu en dan wat extra uitleg nodig bij een bepaald vak, maar hoeft dit niet persé elke week? Is dit de ene keer voor wiskunde en de andere keer voor Engels? Of voor een ander vak? Dan is de strippenkaart voor online bijles van Studia iets voor u!

Nieuw is onze strippenkaart. U kunt een kaart kopen voor 5 of 10 keer bijles van een half uur. Met deze kaart koopt u bijles voor het vak waar daar op dat moment behoefte aan is. De kaart is drie maanden geldig, dus er is voldoende tijd om deze vol te maken.

Zodra uw kind behoefte heeft aan extra uitleg, dan maakt u een afspraak via de mail. In de mail geeft u aan voor welk vak de bijles nodig is en over welk onderwerp. De bijlesdocent neemt dat contact met u op om een afspraak voor de bijles te maken. Zo simpel is het!

We hebben twee strippenkaarten; een voor 10 keer bijles en een voor 20 keer bijles. Een bijles duurt 30 minuten. De prijzen staan op onze tarievenpagina. Voor een strippenkaart betaald u geen inschrijfkosten. De strippenkaart kunt u aanschaffen door het aanmeldformulier op deze site in te vullen.